YES! Na zes jaar strijden eindelijk weer kampioen!

Geplaatst door

Op donderdagavond 28 februari 2019 kon het seniorenteam Bakel 2 kans maken op het kampioenschap in Helmond. Het enige wat er nog moest gebeuren, was een overwinning van 8-0 tegen Mierlo. And guess what, they have nailed it! Na zes jaar te hebben gestreden, kan de vereniging vol trots het glas heffen en spreken over een schitterend seizoen.

Bloemen, chocolade, de overwinningsvlag en natuurlijk champagne!

Ook al moeten er dit seizoen nog drie wedstrijden worden gespeeld, door de klinkende zeges gedurende het hele seizoen, zijn Evy Huvenaars, Denise Verbakel, Karin Vloet, Thomas van der Velden, Roel Schaap en Theo Verstegen – met ruime overwinningspunten – kampioen geworden in de tweede klasse bij de HBB (Helmondse Badminton Bond). Hiermee promoveert het team volgend seizoen naar de eerste klasse en mogen zij zich gaan bewijzen in een hogere poule.

Namens BC Bakel willen wij het team van Bakel 2 feliciteren met het kampioenschap, wij zijn trots op jullie!

Uiteraard mochten de Bakel-vlaggen en supporters niet ontbreken op de foto.

Update: Gemerts Nieuwsblad heeft hierover een artikel geplaatst.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *