Doe allemaal gezellig mee met onze prijsvraag!

Geplaatst door

Inmiddels is het badmintonseizoen 2018/2019 alweer ten einde en is de zomervakantie begonnen. Ook dit jaar bieden we alle leden de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie gewoon te kunnen badmintonnen. Wil jij een sportieve zomer en lekker blijven zwoegen in de sporthal? Dan is dit mogelijk op donderdagavond in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk vanaf 20.00 uur. Voor meer informatie kun je naar deze link toe.

BC Bakel mag met trots terugkijken naar een zeer geslaagd seizoen, waarbij er zowel een jeugdteam als een seniorenteam kampioen zijn geworden met competitie. Daarnaast heeft onze vereniging ook nog de sportiviteitsprijs binnengehaald en zijn we bovendien bij een aantal toernooien in de prijzen gevallen. Kortom, we kunnen met de borst vooruit lopen!

Nu de zomervakantie officieel is begonnen, wordt er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe seizoen weer vorm te geven, vanzelfsprekend worden jullie hierover nog geïnformeerd. Vanaf 20 augustus 2019 mogen we de dinsdagspelers weer verwelkomen in de sporthal. De woensdagspelers volgen één dag later op 21 augustus 2019. Tegen die tijd zal ook de nieuwe jaarkalender van 2019/2020 online staan, houd de website dus goed in de gaten.

Tot slot hebben wij nog een leuke prijsvraag voor iedereen! Vorig jaar kwam het bestuur spontaan op het idee om een ‘verveel-je-nooit-vakantie’ op poten te zetten en mocht iedereen raden hoe oud BC Bakel was, wanneer je de leeftijd van junior-, senior- en rustende leden bij elkaar optelt. De twee winnaars waren toen Karin Lenssen en Karin Tholen (BCV ’73). Vanwege de positieve reacties die wij ontvingen, is er dit jaar besloten om opnieuw een prijsvraag te bedenken.

Deze keer hebben we een foto-opdracht bedacht. Zoals jullie hieronder op de foto zien, is het een kleine puinhoop geworden in de sporthal van Bakel! 😀 De vraag luidt als volgt: Tel de BC Bakel shirtjes, de telmappen, de gele shuttles en de badmintonrackets samen op, weten jullie hoeveel dit in totaal is?

Klik op de foto om te vergroten

Degene die als eerst het juiste getal als antwoord geeft, óf degene die het dichtste bij zit, wint twee prachtige Kaytan sporthanddoeken! Deze prijs gaan we – net als vorig jaar – weer twee keer weggeven, namelijk aan één winnaar binnen onze club en aan één winnaar buiten onze club. Iedereen mag dus meedoen, het maakt niet uit of je wel of geen lid bent. Give it a try! 😉

Vul je antwoord hieronder in (graag voor- en achternaam vermelden) óf laat een antwoord via Facebook achter. Op 21 augustus 2019 zullen wij de twee winnaars bekend maken. Veel succes allemaal en een fijne vakantie! Geniet van de zee, het strand en het (aangebrand) vlees op de barbecue. Dan bewaken wij ondertussen wel het fort. 🙂

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *