Bakel 4 kampioen in de D-klasse!

Geplaatst door

Waar velen op zondagochtend nog heerlijk in hun bed lagen om het verloren uur (door het verzetten van de klok) in te halen, stonden de Bakelse jeugdteams 1 t/m 5 alweer op de badmintonbanen van sporthal Suytkade in Helmond te spelen.

In de meeste klassen zijn de kampioenen inmiddels al bekend, maar in de D-klasse werd op zondag 31 maart 2019 er nog flink voor gestreden. In deze klasse begon het seizoen als een gemengde C/D-klasse. Na een halve competitie werd er gesplitst en kwamen zowel Bakel 4 als Bakel 5 in de D-klasse terecht.

Zodoende begon Bakel 4 met één punt achterstand op het team van Someren. De eerste wedstrijd was een onderlinge confrontatie tussen beide teams. Deze eindigde in een mooie 4 – 4. Na de laatste wedstrijd had Bakel 4 nog steeds één punt achterstand. De volgende en laatste tegenstander was Phoenix uit Helmond.

Someren kreeg Bakel 5 als laatste tegenstander in de wedstrijd. Bakel 5 liet zich de ochtend heel sterk zien, gezien de beste wedstrijden van het seizoen die er gespeeld werden. Dat resulteerde uiteindelijk in een 6 – 2 winst voor Bakel 5.

Bakel 4 begon de ochtend redelijk ontspannen, maar naarmate de tijd verstreek ging de spanning meer opspelen. De wedstrijd tegen Phoenix eindigde in 5 – 3 winst voor Bakel 4. Aan het eind van deze speeldag mochten we dus concluderen dat Bakel 4 eindigde als nummer 1 in de D-klasse.

Hiermee feliciteren wij Bakel 4 als kampioenen! Proficiat Ilja Munsters, Beau van Hoek, Bahram Rahim en Tom Lodder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *