Gratis spelen in april!

Geplaatst door

Badminton Club Bakel is een gezellige en gastvrije vereniging met veel jeugd- en seniorleden uit de hele omgeving. De jeugd, in de leeftijd van 6 tot en met 16 (18) jaar, traint iedere woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur in Sporthal De Beek in Bakel. De senioren trainen en spelen aansluitend op woensdagavond van 20.00 – 22.30 uur. Tevens kunnen de senioren op dinsdagochtend spelen van 10.00 – 12.00 uur in dezelfde sporthal. Plezier staat altijd voorop bij BC Bakel 😉

Als club zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe jeugdleden. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport? De hele maand april 2019 mag je GRATIS komen meespelen. Kom naar de sporthal en breng je sportkleren en schoenen mee. Wij zorgen voor een racket. Ervaar zelf hoe leuk badminton is en maak er ook jouw sport van!

Wil je meer informatie, kijk gerust rond op onze website of neem contact op met Jolanda Verbakel (0492-343684) voor de jeugd. Wij staan graag voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *