Een nieuw seizoen én twee kersverse winnaars

Geplaatst door

Joepie! Na een zomerstop van zeven weken, mogen we het badmintonracket weer ter hand nemen. Hierbij willen wij alvast een aantal belangrijke zaken doorgeven aan jullie. Agenda bij de hand!

Wij kunnen met blijdschap mededelen dat Theo Verstegen dit seizoen seniorentraining gaat geven bij BC Bakel. Om de week zullen de competitiespelers / recreanten training krijgen vanaf 20.15 uur tot ongeveer 21.15 uur. Wij wensen Theo heel veel succes met deze leuke en energierijke uitdaging!

Wij hebben voor de senioren een jaarkalender gemaakt, deze staat online en is helemaal ingevuld tot en met december 2019. Daarna volgt er een evaluatie en een verdere planning voor het komende seizoen. Jullie kunnen de jaarkalender hier bekijken (of ga naar menu en kies voor senioren > jaarkalender).

UPDATE: de jaarkalender voor de jeugd kan hier worden bekeken (of ga naar menu en kies voor jeugd > jaarkalender). Houdt er rekening mee dat er altijd tussentijdse wijzigingen kunnen plaatsvinden op de jaarkalender. Dit zullen wij natuurlijk ruim op voorhand aangeven.

De badmintonjeugd gaat deze week weer van start in de Bakelse sporthal. Zoals altijd beginnen we iedere woensdag om 18.30 uur. Nieuwe jeugdleden zijn natuurlijk altijd van harte welkom! Mocht iemand een vriend, vriendin, broertje, zusje, neefje, nichtje, buurjongen, buurmeisje, etc. kennen dat op zoek is naar een nieuwe sport, dan mag hij of zij tot en met eind september gratis komen meespelen bij ons. Wij hebben voldoende badmintonrackets op voorraad liggen, het is geen probleem om er eentje te lenen. Met jonge aanwas en nieuwe talenten, zullen wij hopelijk blijven groeien en bloeien!

Tot slot mogen wij de twee winnaars bekend maken! 😀 De vraag was: Tel de BC Bakel shirtjes, telmappen, gele shuttles en badmintonrackets hieronder samen op, weten jullie hoeveel dit in totaal is?

Op de foto zien jullie 15 badmintonrackets, 7 BC Bakel shirtjes, 8 telmappen en 63 gele shuttles. Dit samen opgeteld komen wij op een getal van 93 uit. Met deze uitslag mogen wij de volgende twee winnaars bekend maken:

  • Jan Keijzers (BC Bakel), je gaf 93 als antwoord. Precies goed!
  • Tessa Naus (BC Con Brio), je gaf 94 als antwoord. Ook heel knap natuurlijk!

Jullie winnen allebei twee Kaytan sporthanddoeken, deze prijs zal snel jullie kant opkomen. Gefeliciteerd.

Met deze positieve afsluiter willen wij iedereen een gezellig, sportief en vooral blessurevrij seizoen toewensen. Graag tot snel allemaal in de sporthal de Beek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *