Spelen tijdens de vakantie? Dat kan!

Geplaatst door

Nog even en dan begint, na woensdag 3 juli 2019, de zomervakantie bij BC Bakel. Mocht er iemand zich te pas en te onpas vervelen, dan zijn wij zeker niet de beroerdste om je een handje te helpen. šŸ˜‰

Vanaf 11 juli 2019 tot en met 15 augustus 2019 kan je namelijk in Beek en Donk op iedere donderdagavond gaan badmintonnen, en wel vanaf 20.00 tot 22.30 uur in sporthal Dā€™n Ekker. In deze zaal zijn totaal tien banen beschikbaar, de kantine is nadien geopend om samen gezellig een drankje te nuttigen.

Voor wel en niet HBB leden wordt er een bijdrage van ā‚¬4,- per speelavond gevraagd. Ook is er vrije inloop voor oudere jeugdleden (vanaf 15 jaar), ze zijn van harte welkom!

Mochten er onduidelijkheden zijn, kun je natuurlijk altijd terecht bij Erwin Boudewijns en Roel Schaap. Tot snel bij de HBB Zomerbadminton!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *