Plezier, friet en confetti tijdens de Clubdag

Geplaatst door

Wat heerlijk, zoveel onversneden enthousiasme op onze jaarlijkse Clubdag! Om 8.30 uur kwamen de eerste jeugdleden binnengedruppeld en kregen zij (net als de rest) een fles clubdouchegel als welkomstgeschenk, met het logo van BC Bakel erop gedrukt. En daarmee is een goed begin het halve werk, want sommigen waren zo blij als een kermisvogel. 🙂

Na het welkomstwoordje van de commissie, konden de eerste wedstrijden klokslag om 9.00 uur gespeeld worden. De senioren mochten nog het klokje rond slapen en konden vanaf 11.00 uur gaan schitteren op de baan. Zowel bij de jeugd als bij de senioren werden er prachtige rally’s gespeeld, ongeacht de wedstrijd wel of niet op sterkte was ingedeeld. De naam zegt het eigenlijk al: Clubdag. De dag stond volledig in het teken van onze club. Winnen is altijd leuk, maar het plezier is natuurlijk nog veel belangrijker. Alle mogelijke combinaties van jeugd en senioren werden met en tegen elkaar gespeeld in de sporthal, gedurende de dag.

De jeugdspelers en de recreanten lieten zich van hun beste kant zien. Ook bij de competitiespelers zagen we prachtige cliffhangers, waarbij sommigen tot het uiterste gingen en nadien knock out in de hoek lagen. Bij wijze van spreken. En tussen de bedrijven door werd er ook nog geteld en onderling veel plezier gemaakt. Zeker niet onbelangrijk!

Nadat de laatste wedstrijden om 17.00 uur gespeeld waren, kon iedereen gaan douchen en daarna spoorslags richting de frietwagen gaan om de kaken flink te roeren. Voor de jeugd was er nog een stormbaan geregeld, waar zij de laatste restjes aan energie doorheen konden jagen. Om 21.30 uur was het tijd voor de prijsuitreiking en kregen de volgende kersverse winnaars een beker van de commissie:

Jeugd: B-klasse
– 1e plaats: Teuntje
– 2e plaats: Lincy
– 3e plaats: Wietske

Jeugd: A-klasse (meiden)
– 1e plaats: Sandra
– 2e plaats: Manon
– 3e plaats: Kim

Jeugd: A-klasse (jongens)
– 1e plaats: Dennis
– 2e plaats: Alex
– 3e plaats: Quinten

Senioren: Recreanten
– 1e plaats: Thijs
– 2e plaats: José
– 3e plaats: Nellie

Senioren: Competitiespelers
– 1e plaats: Jorg
– 2e plaats: Tim
– 3e plaats: Perry

Tot slot kreeg Alex de sportiviteitsprijs, vanwege zijn trouwe en sportieve inzet bij onze club!

En tot slot nog de ledenquiz, een fraai primeurtje binnen BC Bakel. Nog nooit eerder werd er een quiz georganiseerd waarbij er vragen werden gesteld over onze eigen leden. Als je hieraan wilde meedoen, kreeg je het verzoek om vooraf een vragenlijst in te vullen. Op basis van de antwoorden werd er door de commissie, met vaardige hand, een paar dikke knopen doorgehakt en gezorgd voor een avondje topvermaak, waar geen franje te veel aan zat. Een totaal andere show die de commissie oorspronkelijk van plan was te maken, maar die de club zeker als gegoten paste. En natuurlijk was Roel, als bekwame presentator des Vaderlands, nooit te beroerd om de hele quiz in goede banen te leiden, met alle vrolijke chaos van dien. Never a dull moment.

Van de zes deelnemende teams, ging de eerste plaats naar het team van Nick, Perry, Daisy, Evy en Betsie. Zij hebben als prijs een chocoladedoos van Celebrations gekregen. De hoofdprijs moest nog komen, maar het humeur van die goeie lui was al niet meer stuk te krijgen. De hoofdprijs werd uiteindelijk gewonnen door Daisy, zij heeft 4x vrijtickets gewonnen voor Dierenrijk in Mierlo. Met een speciale vermelding naar Dierenrijk, want zonder hun sponsoring zou dit niet mogelijk zijn geweest! Een dikke merci!

Zo, nu is iedereen weer op de hoogte van alles. We wensen iedereen nog een paar fijne badminton-avonden en daarna is het tijd voor de gebruikelijk zomerstop!

De foto’s kunnen hier in het groot worden bekeken.

Het Gemerts Nieuwsblad heeft hierover een artikel gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *