Noteer de volgende uitwisselingen in de agenda

Geplaatst door

Naast de maandelijkse uitwisseling met BC Gemert, hebben wij verder dit seizoen nog twee andere verenigingen op de planning staan waar BC Bakel op bezoek mag komen. En dat is natuurlijk altijd leuk! Noteer daarom snel de volgende speeldatums in de agenda. Hoe meer animo, hoe beter!

[table id=65 /]

Tot slot zullen wij dit seizoen nog drie keer bezoek ontvangen. BC Gemert zal op woensdagavond 6 maart 2019 en woensdagavond 1 mei 2019 langskomen voor de maandelijkse uitwisseling. BC Con Brio uit Helmond verwelkomen wij op woensdagavond 19 juni 2019 voor de return in Bakel.

Voor vragen kan iedereen natuurlijk altijd bij ons terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *