Het Teamtoernooi 2019 gaat bijna van start

Geplaatst door

Zondag 14 april 2019 is het weer zo ver: het jaarlijkse teamtoernooi van BC Bakel, speciaal voor de jeugd. Elk jaar organiseert de jeugdcommissie van BC Bakel weer dit grandioos teamtoernooi. Hierbij gaan jeugdteams uit heel de omgeving onderling de strijd met elkaar aan om de eerste plaats in hun klasse.

Onder genot van gekleurde paaseieren in de sporthal en een broodje frikandel of kroket in de kantine, zal er vanaf 9.00 uur flink gestreden om een plekje in het medailleklassement. Rond 18.00 uur zal de uitslag in de kantine zijn. Vorig jaar waren er ruim 110 enthousiaste kinderen die deelnamen aan dit toernooi, het bracht de volgende winnaars op:

  • In de P-klasse: Bakel 7
  • In de C-klasse: Mixed 2
  • In de B-klasse: Mierlo 3
  • In de A-klasse: Mixed 1

Wie zullen er dit jaar met de beker naar huis gaan? We zullen het zien op zondag 14 april 2019! Komen jullie ook kijken?

Bij vragen mag er natuurlijk altijd contact worden opgenomen met de jeugdcommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *