De actuele onderwerpen zijn weer besproken

Geplaatst door

De jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden op woensdag 13 maart 2019 in sportkantine De Beek, in totaal mochten wij 37 leden verwelkomen. Onder genot van een drankje, soesjes en plakken cake, werd de jaarvergadering met een traditionele BC-Bakel-hamer om 20.15 uur geopend.

De aanwezigen werden door de voorzitter van harte welkom genoemd. Tijdens de vergadering kwamen de traditionele onderwerpen aan bod, zoals het financieel jaarverslag van de penningmeester en de kascommissie die decharge hebben verleend. Het zag er allemaal keurig uit! Naast Daisy Martens en Riccardo Geerts, maakt Theo Verstegen de kascommissie weer compleet en vervangt hij hiermee Jorg Kerkhof. Vervolgens werd de vergadering op een vlotte manier voortgezet, zodat er nadien nog de mogelijkheid was om te badmintonnen.

Jolanda is 25 jaar lid bij BC Bakel en heeft een speldje ontvangen van het bestuur. Mede door haar fantastische inzet, hebben wij al jaren een prachtige jeugdafdeling in Bakel. Dankjewel Jolanda!

Daarna werd de begroting toegelicht aan de leden en tevens bekend gemaakt dat de contributie dit jaar ongewijzigd zal blijven. Ook de jaarlijkse activiteiten kwamen weer aan bod, zoals de clubdag, StreetRock, Themafeesten en het kienen. Als bestuur vinden wij het superfijn dat er iedere keer gerekend mag worden op enthousiaste vrijwilligers!

Daarom werden Angela Zijlmans, Betsie van Ansem, Daisy Martens, Jorg Kerkhof, Karin Lenssen, Karin Vloet, Kirsten van Heugten, Michaele van Mierlo, Miranda van Hout, Nellie van der Velden, Piet van Ansem, Saskia van Kooperen, Theo Raijmakers en Theo Verstegen in het zonnetje gezet en hebben zij een leuke attentie gekregen van het bestuur. Fijn dat iedereen een steentje heeft bijgedragen, de vereniging is jullie dankbaar!

Na een pauze van tien minuten, was het tijd voor de bestuursverkiezing. Aftredend waren Mandy Strijbosch – Jansen en Fanny van Mierlo. Als nieuw bestuurslid werden Karin Vloet en Kirsten van Heugten voorgedragen, beiden werden unaniem gekozen door de leden. Peter Hagens was herkiesbaar als secretaris en kreeg alle stemmen voor. Tot slot mogen wij Jorg Kerkhof en Karin Vloet verwelkomen in de technische commissie, zij nemen het stokje over van Remco Rops en Erik van Dommelen. Wij willen Mandy, Fanny, Remco en Erik uiteraard bedanken voor de trouwe inzet de afgelopen jaren.

Tot slot kregen alle aanwezige leden nog een luxe vulpen met ‘Badminton Club Bakel’ erop. De vergadering werd met een hamerslag om 21.35 uur door de voorzitter gesloten.

Het bestuur wil iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid op de jaarvergadering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *