September gratis meespelen voor de jeugd

Geplaatst door

De jeugd, in de leeftijd vanaf 6 t/m 16 jaar, traint op iedere woensdagavond van 18.30u tot 20.00u in sporthal de Beek in Bakel. De senioren trainen en spelen aansluitend van 20.00u tot 22.30u in dezelfde sporthal. Ook kan er binnen onze vereniging door de senioren nog gespeeld worden op dinsdagochtend van 10.00u tot 12.00u.

Wij zoeken nog naar nieuwe jeugdleden. Ben je op zoek naar een leuke (team)sport?

De hele maand september mag je gratis komen meespelen. Kom naar de sporthal, en breng je sportkleding en zaalschoenen mee. Wij zullen voor een racket zorgen, zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk badminton is! 😉

Wil je wat meer informatie? Kijk eens rustig rond op deze website of neem contact op met Jolanda Verbakel (0492-343684) voor de jeugd.

Hopelijk tot snel bij de leukste sportvereniging uit de regio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *