Een kleine verrassing voor de leden

Geplaatst door

Omdat de jaarlijkse clubdag niet is doorgaan, heeft het bestuur besloten om alle leden te voorzien van een kleine traktatie. Het zijn momenteel rare tijden, maar wij zijn jullie gelukkig niet vergeten! 😉

Nu de zomer is begonnen, zal een koude versnapering geen overbodige luxe zijn. Daarom zijn wij de afgelopen dagen op pad gegaan om bij iedereen een witte envelop in de brievenbus te doen, met daarin twee blauwe muntjes en een kaartje van ons.

De twee muntjes mag je inwisselen bij De Gebroeders in Bakel voor twee bolletjes ijs naar keuze. Gewoon, omdat het kan! En natuurlijk ook om jullie te bedanken voor het geduld en het goede vertrouwen in onze prachtige club.

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *