Word jij de slimste badmintonner van Bakel?

Geplaatst door

Omdat de clubdag dit seizoen niet is doorgegaan vanwege de lockdown, trakteerde het bestuur iedereen op twee bolletjes ijs bij De Gebroeders. We vinden het fijn om te horen dat dit werd gewaardeerd door jullie!

Om de aangename sfeer voort te zetten, hebben we bedacht om voor de senioren een online zomerquiz te organiseren op vrijdagavond 21 augustus 2020. Je kunt dus lekker thuis op de bank meedoen!

Hoe werkt het?

Je kunt je als team inschrijven en mag de samenstelling helemaal zelf bepalen. Je partner / vriend / vriendin / vader / moeder / zoon / dochter / oma / opa / broer / zus / neef / nicht / collega / kennis / buurman / buurvrouw / zwager / schoonouder / medespeler / etc. mag dus gezellig meedoen aan deze dolle avond!

De quiz begint om 20.30 uur en zal naar verwachting twee uurtjes duren, met een maximale uitloop van 30 minuten. De uitslag zal meteen bekend worden gemaakt. Het winnende team krijgt van ons 4x Pathé vrijkaarten 😀

Klik HIER voor de aanmelding. We vragen om je naam, teamnaam, aantal personen en een e-mailadres waarop je bereikbaar bent. Op dat e-mailadres ontvang je namelijk van ons een uitnodiging met een link om deel te nemen aan de online zomerquiz. De digitale antwoordformulieren en de spelregels zullen we ook meesturen. Let op: deze mail zullen we pas versturen op vrijdagochtend 21 augustus. Niet eerder 😉

We zullen gebruik maken van Microsoft Teams, via een toegestuurde link kun je meedoen in je webbrowser aan de quiz. Dat is dezelfde mail die je zult ontvangen op vrijdagochtend 21 augustus.

We hopen op veel enthousiaste deelnemers, dus meld je snel aan! Je kunt uiterlijk tot en met vrijdag 21 augustus 20.00 uur aanmelden. Tot dan mensen!

Karin Vloet en Roel Schaap

Ze liggen klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *