Jumbo Bakel blijft onze jeugd sponsoren

Geplaatst door

Wat is er nu lekkerder om na een spannende wedstrijd een heerlijk stuk fruit te eten? Even genieten van je gezonde tussendoortje en vervolgens weer fris de baan op. Vooral de jeugd is hierbij een belangrijke doelgroep, omdat zij deze voedingsstoffen dagelijks hard nodig hebben.

Daarom sloegen BC Bakel en Jumbo Bakel in 2018 samen de handen ineen: gezond eten met de Schijf van Vijf. De filiaalmanager van Jumbo Bakel heeft uitgelegd dat de Jumbo zich meer en meer wil profileren als ‘de gezonde supermarkt’ van Nederland. En daar staan wij als vereniging natuurlijk helemaal achter!

Met trots kunnen wij mededelen dat Jumbo Bakel ook in het nieuwe seizoen wekelijks appels en bananen gaan sponsoren voor onze Bakelse jeugdspelers (m.u.v. schoolvakanties) en wel vanaf 26 augustus 2020 t/m 21 juli 2021. De kinderen kijken inmiddels iedere week naar uit naar deze gezonde snack.

BC Bakel wil Jumbo Bakel uiteraard heel erg bedanken voor deze lange en prachtige sponsoring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *