Kantine dicht en geen toeschouwers

Geplaatst door

Zoals jullie weten heeft het kabinet gisteren een nieuw pakket aan corona-maatregelen aangekondigd. We doen ons best, maar het virus doet het helaas beter. Daarom wordt er ingegrepen en gaan de nieuwe set regels vanaf vandaag om 18.00 uur in.

Voor onze sport houden de nieuwe maatregelen in dat er voor een periode van drie weken géén publiek meer welkom is in de sporthal. Ook de sportkantine gaat in deze periode weer dicht.

Voor de sportbeoefening blijven de regels, die sinds 1 juli gelden, gewoon van kracht: binnensporten kunnen actief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities. Senioren hoeven, net als de jeugd, onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstanden te houden.

Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk, voor en na het sporten, door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden, en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM altijd worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent, of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

De op 28 september door het kabinet afgekondigde maatregelen zijn hier te vinden en de veelgestelde vragen voor de sport hier.

Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *