Badminiton voor vier- en vijfjarigen!

Geplaatst door

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame sportactiviteit voor uw kind? Maak dan kennis met badminiton! Een badmintonprogramma speciaal samengesteld voor vier- en vijfjarigen.

Met de introductie van badminiton wil de Bakelse badmintonclub het voortouw nemen om kleuters kennis te laten maken met deze leuke sport. Momenteel heeft de club al 25 jeugdleden vanaf zes jaar afkomstig uit Bakel en omstreken. Ook veel kinderen uit Deurne en Helmond-Dierdonk weten de weg te vinden naar onze sporthal.

Vanaf dit seizoen is er naast het huidige aanbod dus ook plaats voor vier-, en vijfjarige mini’s.

Wat houdt badminiton precies in?

Elke woensdagavond, van 18:30 tot 19:15 uur, komen er spelenderwijs verschillende activiteiten die te maken hebben met badminton aan bod. Hierbij kunt u denken aan shuttle-tikkertje, slalommen met een racket en shuttle in de hand, badmintonnen met een ballon, shuttles in de hoepel gooien en nog veel meer. Zo kan op een speelse manier kennis worden gemaakt met badminton.

De kosten hiervoor bedragen €2,50 per maand.

Wilt u uw kind aanmelden of liever eerst een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Jolanda Verbakel via jeugd@bcbakel.nl of bel: 0492 343684 voor een kennismakingsmoment.

Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *