Vier jubilaressen: 40 jaar lid!

Geplaatst door

Na twee jaar afwezigheid was er op woensdag 23 maart 2022 een algemene ledenvergadering, waarbij de leden werden geïnformeerd over o.a. de jaarverslagen van 2021 en de laatste financiële stand van zaken.
De kascommissie heeft decharge verleend, het zag er allemaal weer keurig uit. Na jaren van trouwe dienst heeft Daisy Martens aangegeven om de kascommissie te verlaten en dat Thijs Visser het stokje van haar zal overnemen.

Dit jaar hebben wij maar liefst vier jubilaressen die allemaal 40 jaar jaar lid van onze club zijn, bij elkaar dus maar liefst 160 jaar! Piet van Ansem, Betsie van Ansem, Karin Lenssen en Ron van Gog hebben daarom van het bestuur een bloemetje gekregen én een glazen standaard in de vorm van een trofee als aandenken. Nogmaals proficiat allemaal met deze prachtige mijlpaal.

Tevens werden er niet één, maar twee badmintonpluimen uitgereikt. De eerste pluim ging (stiekem buiten het bestuur om) naar Peter Hagens, als erkenning voor zijn jarenlange en trouwe inzet als secretaris in het bestuur. De tweede pluim ging naar Ron van Gog, als erkenning voor al zijn inspanningen en sportieve bijdrage in de jeugdcommissie. Beide heren mochten, naast de pluim, ook een bos bloemen in ontvangst nemen.

Tot slot werd er afscheid genomen van voorzitter Roel Schaap. Roel was ruim zes jaar lid van het bestuur, waaronder vijf jaar als voorzitter. Doordat er nog geen opvolger is gevonden, zal Karin Vloet de leiding als vicevoorzitter op zich nemen. Wij wensen haar veel succes met deze tijdelijke functie.

Heb je interesse om gezellig mee te draaien in het bestuur? Stuur dan een mailtje naar informatie@bcbakel.nl of neem contact op met een van de bestuursleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *