Teamtoernooi 2024

Geplaatst door

Na het succes van voorgaande jaren, besloten we ook dit jaar weer op paaszaterdag een teamtoernooi voor jeugd en senioren te organiseren. Met ruim 190 spelers, verdeeld over 45 teams, was het een gezellige en sportieve dag.

Rond de klok van 12.30, startten de 23 jeugdteams in de P-, C-, en B-klasse, vergezeld door muziek die ze zelf konden aanvragen. Vooral bij de Kabouterdans en de Macarena was het soms moeilijk de concentratie op het badminton te houden.

Na een paar sportieve wedstrijden, kwamen de paashaas en het kuiken binnen, met een mand vol gekookte en chocolade eieren. Voor het gezonde tussendoortje had de Jumbo weer fruit gesponsord.

Rond de klok van 16.00 kwamen de fanatieke senioren en A-jeugdspelers binnen. Terwijl de 22 seniorenteams nog volop aan het spelen waren, kon de jeugd gaan genieten van de frietkar van Maarten en Tineke. Hierna volgde de prijsuitreiking van de jeugd. De uitslagen waren als volgt:

P-klasse:
1. De Mixies
2. De Perfecte Mix
3. De Paashaasjes

C-klasse:
1. Team Pas Maar Op
2. Someren 1
3. De Smashbro’s

B-klasse:
1. De Geslagen Shuttle
2. Mixed Up
3. Zoek Het Niet Meer

Nadat ook de senioren en A-jeugd gegeten hadden, ging de gezelligheid en sportieve strijd door tot de klok van 23.00. Rond 23.30 was de prijsuitreiking van de senioren. Deze uitslag was als volgt:

A-klasseRecreantenklasseMiddenklasseGevorderdenklasse
1. De Matige Tieners1. JAMMA1. Niet Erg Gemixed1. FC Peer
2. De Kneusjes2. Het Team Met Rianne2. Karin & The Young Ones2. Godsamme Wa Fel
3. Baan 103. Het Team Zonder Rianne3. Someren 23. Spektietje

Iedereen bedankt voor deze gezellige en geslaagde dag. Tot volgend jaar!

P.S. de foto’s zijn te vinden via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *