Gratis proefspelen in de maand mei!

Geplaatst door

Vrijdag 19 april hebben wij met de koningsspelen een badmintonclinic mogen geven aan ruim 100 kinderen van obs de Kleine Kapitein. Onze vrijwilligers hebben een leuk gevarieerd spelletjescircuit opgezet, en samen met enthousiaste leerkrachten en hulpouders zorgde dit voor een leuke ochtend!

Ook vandaag mochten wij ons met koningsdag laten zien op de spelletjesmarkt van de oranje vereniging in Bakel. Vele kinderen kwamen langs het kraampje met enthousiaste vrijwilligers om een spelletje shuttle memory te spelen, shuttles door de gaten in het bord te gooien, of een shuttle te slaan. Wat een geslaagde middag hebben we er samen weer van kunnen maken!

Gratis proefspelen vanaf 8 mei bij BC Bakel! Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om in mei gratis te komen proefspelen bij onze badmintonvereniging.

We hebben ook badminiton voor mini’s vanaf 4 jaar! Kinderen van 4 t/m 6 jaar gaan spelenderwijs bewegen en een begin maken met badminton van 18.30-19.30 uur.

Kinderen vanaf 7 jaar trainen van 18.30-20.00 uur. Voor een racket wordt gezorgd! Zelf zorg je voor gymschoenen en sportkleding.

Iedere woensdag vanaf 18.30 uur in sporthal de Beek in Bakel! Laat de talentjes maar komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *