Het gaat weer een fantastische dag worden

Geplaatst door

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een gecombineerde dag, deze keer gaan we voor de clubkampioenschappen en de Clubdag op één dag. Dit betekent dat zowel de jeugd als de senioren welkom zijn!

Op zaterdag, 15 juni 2019, beginnen we om 9.00 uur met de clubkampioenschappen. De jeugd mag de aftrap nemen, waarbij later op de ochtend de senioren zullen aansluiten. Uiteraard spelen we in onze eigen vertrouwde sporthal De Beek.

Omdat we èchte clubkampioenschappen willen houden, kunnen de senioren zich inschrijven voor enkelspel (mits voldoende inschrijvingen per klasse), dames- en herendubbelspel, en gemengd dubbelspel. De jeugd kan zich inschrijven voor enkelspel en dubbelspel. Hoe de indeling wordt gemaakt, hangt natuurlijk af van het aantal inschrijvingen. Verder kijken wij naar de mogelijkheid om jeugdspelers en senioren met elkaar te laten spelen, voor het clubgevoel.

Na de clubkampioenschappen, zullen we rond 18.00 uur voor de inwendige mens gaan zorgen. We houden nog even geheim wat het gaat worden! Na het eten, hebben we voor de jeugd nog een leuke verrassing in de sporthal. De senioren die zich geroepen voelen, mogen uiteraard ook meedoen. Om 22.00 uur is het voor de jeugd afgelopen en kunnen ze terugkijken op een energierijke dag. Voor de senioren wordt er ‘s avonds nog een leuke quiz georganiseerd.

De kosten voor deelname aan deze clubkampioenschappen en de clubdag bedraagt voor jeugdleden €3,- per persoon, voor de seniorleden €10,- per persoon en voor de partners €15,- per persoon. Voor deze bijdrage krijg je leuke wedstrijden, avondeten, een quiz en enkele consumptiebonnen.

Geef je vóór 15 mei 2019 op door het formulier hieronder te downloaden en in te vullen. Lever het formulier samen met het inschrijfgeld in bij Jolanda Verbakel (jeugd) of Jan Keijzers (senioren).

De organisatie hoopt veel leden te mogen begroeten deze dag!

Namens de organisatie,

Roel Schaap en Karin Vloet (Bestuur)
Wim Loos en Jan Keijzers (Technische Commissie)
Tim van Tiel en Jolanda Verbakel (Jeugdcommissie)

Een foto van de Clubdag uit de oude doos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *