BC Bakel in de prijzen bij HBB kampioenschappen

Geplaatst door

Spelers van BC Bakel laten zich goed zien op de HBB kampioenschappen voor de senioren!

Vanuit de oudere jeugd speelden Kim van der Vorst en Quinten Flohr op deze dag. Dennis Verbakel moest vanwege een blessure helaas afmelden. Ravy Verbakel is hem komen vervangen. Quinten en Ravy speelden de dag ervoor ook de kampioenschappen bij de jeugd. Zij hebben een behoorlijk actief en sportief weekend achter de rug gehad. Voor Ravy was het als, 13 jarige, een flinke sprong in het diepe tussen de grote mensen. Hij werd goed opgevangen en begeleidt door zijn partners Kim en Quinten, maar ook door mede- en tegenspelers. Hij heeft zich heel goed laten zien in de wedstrijden, maar vooral belangrijk, hij vond het een leuke, gezellige, maar vooral leerzame dag. Plezier in je sport is belangrijk!

In de 3e klasse speelde Kim van der Vorst de GD met Ravy Verbakel, en damesdubbel met Marie José van Neerven. In de damesdubbel moesten de dames even aan elkaar wennen op de baan, maar dit ging snel. Op het einde van de dag stonden ze boven op het erepodium met een eerste prijs. In de enkels heeft ze netjes tot de halve finale gespeeld. Waardoor ze keurig bij de laatste vier eindigde.

Ook in de 3e klasse speelde Quinten Flohr de herendubbel met Ravy Verbakel en gemengd dubbel met Loes van Vugt van BC Gemert. Ook speelde hij de enkels tot de halve finale en eindigde heel netjes bij de laatste vier.

Perry Verbakel speelde in de 3e klasse herendubbel met Paul Hoedemakers van Phoenix. Voor deze dag kenden ze elkaar niet, maar ze bleken samen een sterk koppel en werden eerste in deze poule.

In de 2e klasse speelden Daisy Martens met Tessa Naus van Con Brio. Ook zij stonden niet eerder samen te spelen, maar kenden elkaar wel als tegenstanders uit de competitie. Het samenspelen ging prima. Ze haalden de hoogste prijs, een eerste plek in de damesdubbel. In de gemengd dubbel speelden Daisy en Perry samen. De hele dag speelden ze erg sterk. Mooie, spannende wedstrijden die ze naar zich toe wisten te trekken. Helaas raakte Daisy in de laatste wedstrijd geblesseerd. Maar eindigden ze samen toch keurig op een tweede plaats dit toernooi.

En dan de zinderende enkel wedstrijden van Perry in de 2e klasse. Na één jaar competitie in de 2e klasse wilde hij de uitdaging zoeken en dit toernooi in de 2 meespelen. Het was geen makkelijke poule. Het was winnen of verliezen. Winnaars gingen door, verliezers lagen er uit. De eerste wedstrijd begon al zwaar. In 3 spannende sets ging de winst naar Perry. In de volgende ronde werd zijn tegenstander de eerst geplaatste van de poule. Ook deze wedstrijd ging Perry met de winst van de baan na 3 spannende sets. Dat betekende dat hij op het einde van de dag de finale mocht spelen. En dat werd een echte finale! Weer waren er 3 sets nodig. Maar ook deze wedstrijd ging met winst na verlenging naar Perry. Deze woorden kunnen in de verste verte de spanning die rond deze wedstrijd hing, niet omschrijven.

Zo heeft BC Bakel deze maand een aantal kampioenen in hun klasse. Het eindresultaat luidt als volgt:

Jeugd
C-klasse 1e plaats HE: Ravy Verbakel
B-klasse 1e plaats HE: Teun Gent
B-klasse 2e plaats HE: Jente van Neerven
B-klasse 1e plaats HD: Ravy Verbakel en Jente van Neerven
A-klasse: 1e plaats HD: Dennis Verbakel en Quinten Flohr

Senioren
3e klasse: 1e plaats HD: Perry Verbakel en Paul Hoedemakers (Phoenix)
3e klasse: 1e plaats DD: Kim van der Vorst en Marie-José van Neerven
2e klasse: 1e plaats DD: Daisy Martens en Tessa Naus (Con Brio)
2e klasse: 2e plaats GD: Daisy Martens en Perry Verbakel
2e klasse: 1e plaats HE: Perry Verbakel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *